Pasta orzechowa z mleczną czekoladą. Wzbogaci poranny koktajl, wiele sosów i deserów. Z czym jeść masło orzechowe z mleczną czekoladą, gdy już znudzi się w roli samodzielnego dodatku do pieczywa? Jest wiele pomysłów na to, jak w codziennej kuchni wykorzystać masło orzechowe. Po pastę z orzechów z czekoladą można sięgnąć, przygotowując słodkie ciasta i muffiny, marynaty do mięs, sosy lub szukając niebanalnych połączeń smakowych, jak np. pomidor położony na posmarowany masłem orzechowym chleb.
Pasta z orzechów nerkowca to prosta do podania, a przy tym zdrowa przekąska idealna na nieoczekiwaną wizytę gości. Nasze masło nie zawiera oleju palmowego, cukru oraz soli.
Czeko-Krem to najlepszy domowy, a w dodatku zdrowy krem orzechowo-czekoladowy. Nie czekaj spróbuj go i zakochaj się w jego smaku. 100g naszego czego-kremu to tylko 390 kcal.
Pasta z orzechów ziemnych to cenne źródło m.in. kwasu foliowego, magnezu, potasu i wielu innych niezbędnych dla zdrowia witamin. Chociaż w 100 gramach orzechowego kremu kryje się aż prawie 590 kcal, warto wprowadzić go do swojej diety. Masło orzechowe ma sprzyjające zdrowiu i dobrej formie proporcje między białkami oraz węglowodanami. Jest świetnym uzupełnienieniem każdej diety.
Pasta z orzechów ziemnych to cenne źródło m.in. kwasu foliowego, magnezu, potasu i wielu innych niezbędnych dla zdrowia witamin. Chociaż w 100 gramach orzechowego kremu kryje się aż prawie 590 kcal, warto wprowadzić go do swojej diety. Masło orzechowe ma sprzyjające zdrowiu i dobrej formie proporcje między białkami oraz węglowodanami. Jest świetnym uzupełnienieniem każdej diety.
Krem orzechowy z karmelem i solą himalajską to najlepszy i najsmaczniejszy Cheat Meal. Pyszne prażone orzechy w dodatku z karmelem i solą himalajską sprawiają, że nie da się skończyć na jednej łyżeczce, jest świetnym dodatkiem do wypieków oraz deserów. Najlepiej sprawdza się jako nagroda po ciężkim dniu w pracy lub jako słodki dodatek w posiłku twojej pociechy.