Tomahawk wieprzowy KRAFT LAB to dość gruby przerośnięty tłuszczem kotlet schabowy z kością żebrową, tkanka łączna przy kości podczas obróbki cieplnej dodaje mięsu walorów smakowych. Aby stek był podobny do steków wołowych (stek cote de boeuf , czyli sezonowany antrykot wołowy) w specjalny sposób wycina się schab wieprzowy z kością, który zawiera główny mięsień schabowy oraz inne mini mięśnie i kroi w grube plastry wraz z jednym żebrem. Ten sposób wycinania mięsa ułatwia obracanie mięsa podczas grillowania lub smażenia.
Produkt wieprzowy w naturalnym jelicie baranim, bardzo wysokiej jakości. Wyrób z charakterystycznym smakiem przypraw.
Kaszanka wieprzowa podrobowa, parzona. W naturalnym jelicie wieprzowym. Na bazie kaszy gryczanej i krwi.
Kiełbasa średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, o bardzo dużej zawartościu mięsa z szynki wieprzowej.
Bardzo delikatna szynka wieprzowa o charakterystycznym smaku i zapachu wędzonego drewna. Polecana na wesela i bankiety.